HTML

Valóság.hu

Rövid (vagy hosszabb) - ez hangulati kérdés - jegyzetek, glosszák, szösszenetek, napi valóság.hu ürügyén. Valahol mindenkienk fel kell böfögni a közélet (közös élet) mócsingos falatait, különben lélekfekélyt kaphat. És böfögni lehet vigyorogva is. A legvidámabb dolog önmagunkat jól kiröhögni.

Friss topikok

Linkblog

Szájkosár

2007.04.24. 08:03 pikkdama

Bevásárolok. Szombat van, sok a dolgom, nem mentem messze. Álluk a közeli kisbolt előtt, túl sokan vagyunk, nem férünk be egyszerre. Sorban állunk.
Egyszer csak nyitott, kétszemélyes cabrio fékez, megáll mellettünk. Kiszáll belőle a plazacicák kedvenc kigyúrt aranyifjú ideálja, mögötte kutyuskája (talán úgy 60 kiló). A fiatalember előrejön, a pórázt hanyagul lóbálva a kezében és bemegy a boltba. Akárhányan vannak is bent.
Kutyuli kint várakozik. A sorban egy nagymama a kisunokájával. A baba három-négy hónapos lehet, a kocsiban alszik.
A kutya kíváncsian odaballag és nézegeti a gyereket. A kisgyerek felsír. Nagymama kétségbeesetten tiltakozik: - Fiatalember, ne engedje, kérem a kutyát a gyerekhez!
- Ne féljen anyó, nem eszik kölyköt a kutyám!- kaffan vissza az ifjú titán a boltajtóból.
A kutya szégyenlősen hátrébb húzódik. Ő érzi, hogy valami nem stimmel.
Aztán egy hang szól csendesen a sorból:
- Fiatalember, feltehetné a szájkosarat!
- Mondtam, nem eszik kölyköt....
Csönd. Aztán ugyanaz a hang: - Nem a kutyának, saját magának!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vidamadel.blog.hu/api/trackback/id/tr9162714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása